Back to case studies

Dover Street, London

Private Equity Company

01 The Brief

The Brief

Our client tasked our team with creating a mixture of individual offices, including meeting rooms, open plan area, Executive offices, tea point, comms room and storage.

We assisted our client when they were at the point of short listing new space. We visited buildings to offer our impartial advice as to the suitability of each office. Premises in Dover Street, London were selected as most suitable, with our help.

The Solution

Our design incorporated silicone jointed glass partitioning to allow natural light to permeate into the open plan area, whist creating a light, airy feel inside the rooms.

Storey Height, Cherry veneer doors and frames created a high quality feel, whilst assisting with reducing sound leakage from the rooms (commonly associated with glass partitions).

Furniture was sourced to compliment the veneers. Audio Visual connections were integrated into the meeting room furniture and discretely hidden.

02 The Solution

03 TESTIMONIAL

TESTIMONIAL

IPS provided us with an outstanding service, always conscious of our particular requirements and available to deal with our concerns.

Presented with a tight deadline, they managed our fit-out with expert efficiency. We were extremely pleased with the end-product and would not hesitate to use them again.

Project Features

Tick Icon

Cherry doors and matching frames

Tick Icon

Single glazed partitioning

Tick Icon

Cherry furniture to match the doors

Tick Icon

Category 5e cabling

Tick Icon

Tea point

Tick Icon

Audio Visual

Tick Icon

Karndean Flooring

Tick Icon

Roller blinds in screen fabric

If you are moving or refitting your existing office, we would love to help you!

Our friendly team await your call, or if you would rather, we will happily call you.